Bejelentés


Természetgyógyászati kezelés Gyógyulás mellékhatások nélkül!

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
A talpmasszázs, a reflexológia 5000 éves múltra tekint vissza és Kínából származik, de az ókori Egyiptomban is gyakran alkalmazták gyógyítási célzattal. A XX. század elején találtunk rá újra erre a csodálatos módszerre. William Fitzgerald amerikai orvos kezdte alkalmazni a talpmasszázs technológiáját. Nagyon gyorsan rájött arra, amit a kínaiak már több ezer éve tudtak, hogy a talp a test térképe. A testet tíz zónára osztotta, melyeken keresztül a test energiáit aktiválja a talpmasszázs folyamán. Feloldja az energia blokádokat, melyek megakadályozzák az áramlást, ezzel gyógyítja a betegséggel fenyegetett szerveket.

A két láb a test két oldala között egységet képez. A kettős szervek mindkét lábon megtalálhatók, a középen elhelyezkedő szervek a talpak belső oldalán. Ilyen formán a talpon meghatározott pontok által a szervek az energia csatornákon keresztül ingerelhetők vagy nyugtathatók talpmasszázs folyamán. Különösen hatékony belső szervek nem optimális működése esetén a talp által mozgásba hozott energiák áramlásának megindítása. Gyakran alkalmazzák szívpanaszok, légzőrendszeri panaszok, vesepanaszok és különböző bőrproblémák gyógyítására. Az energiaáramlás fokozza a szervek ellenálló képességét, de feszültséget is levezet, stresszoldás célzattal is gyakran alkalmazzák a talpmasszázs technológiáját.

A talp idegellátása 70 ezer idegvégződésből áll, ezért alkalmas arra, hogy a szervezet egészét kezeljük általa, hiszen a test teljes tükörképe megtalálható a talpakon. A képzett reflexológus nagyon jól tudja, hogy mely pont melyik testrésszel áll összeköttetésben, így a talpmasszázs alkalmával ezeket a szerveket jobb állapotba hozza, vérellátását növeli, továbbá egyéb testnedvek, mint a nyirokkeringés és egyéb anyagcsere folyamatok, felgyorsulnak azon a területen.

Amennyiben valódi talpmasszázs az igényünk, legjobb, ha képzett szakemberhez fordulunk. Mint ahogy a test egyéb részein végzett masszázs, a talpmasszázs is önmagában kellemes, megnyugtató és pihentető élmény. A szakemberrel végeztetett talpmasszázs nagy előnye, hogy a szervi elváltozásokat még azelőtt tudathatja velünk, mielőtt a betegséget mi magunk észlelnénk, így a talpmasszázs nagyszerű módszere a megelőzésnek is, továbbá egészségünk megőrzésében. A professzionális talpmasszázs teljes masszírozást jelent, ami hozzávetőlegesen negyven percet vesz igénybe.  Hatékonyság szempontjából mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni.

Időpont egyeztetés: 20/492-7449 sairen@t-online.hu

A kezelés a Villa Toscana-ban történik.

Cím: 1037 Jablonka út 29


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!